divendres, 23 de febrer de 2018

Visita al nou parc.

Avui  divendres  23 de febrer hem  anat  al nou parc, perque l'any passat varen venir els de l'ajuntament d'Eivissa a veure com ens agradaven els parcs , si volien un parc compartit amb els petits o separtas, si voliem tirolines... I per aixó  hem anat a veure si els que li varen dir ho posaran . Aquest parc es troba al davant dels munticines on abans hi havia una escoleta, per a jo es el millor parc de l'illa.

Ens han explicat que es la primera vegada que han anat a les escoles per veure que coses ens agrada , i aixó per a ells i per a nosaltres es molt important.

Avui hem vist els plànols del parc i ens  va  agradat moltissim.
Les nostres propostes eren: una tirolina, rocódroms  , unes zones d'aventures, taules de ping pong....

El parc esta distribuit en zones de grans i de petits , hi  ha un castell per a els grans , uns circuit de bicis...,també hi ha un espai de relax, per fer aniversaris, o relaxsarse .  Hi ha una zona d'esports, amb una tirolina doble de 30 metres , diuen que es la tirolina més gran de les illes Balears , també hi ha un excenari  amb una cupula . Per als més petits hi ha uns gronxadors , unes casetes , uns tobogans i dins de la zona dels petits hi ha una zona d'aventures.

El parc es diu El parc de l'illa , es diu  aixi perque el parc  esta basat en l'illa d'Eivissa, els carrils bicis que l'envolten es la mar, el gran castell ala zona de grans es la catedral , hi ha una part que es Ses Salines i les castes del petits són els pobles. 
Y lo més important esque nosaltres , els de Can Misses, i Sa Joveria serem els primers en inagurarlo!!!!!.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada